PACHETE CU SOLUTII
TEHNOLOGICE PENTRU
PRODUCTII RIDICATE!
PACHET DE CEREALE PĂIOASE
Iarna blândă din acest an a permis buruienilor să vegeteze și a creat premisele unui atac de boli timpuriu.

Dacă nu ai erbicidat în toamnă, odată cu încălzirea vremii ne așteptăm la o explozie a dezvoltării buruienilor, așa cum vă spuneam mai sus și la un atac de boli timpuriu.

Pentru aceasta îți recomandăm pachetul format din cele două erbicide Gentis 450 EC și
Saracen, pentru a asigura o combatere completă a buruienilor cu frunză lată.

Fungicidul Mollis 450 SC - o combinație unică de trei substanțe active îți asigură protecția completă împotriva bolilor la culturile de cereale păioase.

Fertilizantul foliar FoliQ Universal ajută la absorbția mai rapidă a erbicidelor de către buruieni precum și la depășirea stresului provocat grâului, de către erbicide.

Adjuvantul MIG optimizează caracteristicile soluției de stropit pentru efectuarea unui tratament de cea mai bună calitate.

Momentul aplicării tratamentului depinde de momentul optim de aplicare al erbicidelor. Astfel, pentru a avea o eficacitate ridicată de combatere a buruienilor, tratamentul se aplică în momentul în care buruienile au sensibilitatea cea mai mare (între stadiul de “rozetă” și 2-3 frunze), cât și cel de toleranță maximă a culturii (între înfrățire și începerea formării primului nod). De asemenea, temperatura trebuie să fie mai are de 8-10 grade C și cultura să nu sufere de stres hidric.
PACHET CEREALE PENTRU 5 HA
Erbicid Gentis 450 EC - 5 L
5 X 1 L
Erbicidul Fragma/Saracen - 0, 5 L
2 x 0.25 L
Fungicidul Mollis 450 SC - 5 L
1 x 5 L
Fertilizantul foliar FoliQ Universal - 20 L
1 x 20 L
Adjuvantul Mig - 1 L
1 x 1 L
Pret pachet
2552 lei
Discount
22%
Pret Pachet Redus
1990 lei
PACHETUL DE PORUMB
În prima parte a vegetației, buruienile reprezintă cel mai mare pericol pentru cultura de porumb.

Combinația celor două erbicide: Ikanos (nicosulfuron) și Falstar (mesotrione) îți asigură o combatere eficientă atât a buruienilor cu frunza îngustă cât și a celor cu frunza lată.

Fertilizantul foliar FoliQ Universal ajută la absorbția mai rapidă a erbicidelor de către buruieni, precum și la depășirea stresului provocat de erbicidare de către plantele de porumb.

Adjuvantul MIG optimizează caracteristicile soluției de stropit pentru efectuarea unui tratament de cea mai bună calitate.

Tratamentul se aplică în stadiul de 4-8 frunze ale culturii de porumb, când buruienile sunt în stadiu mic de dezvoltare (2-3 frunze, înainte de înfrățit pentru buruienile cu frunza îngustă).

Trebuie evitată aplicarea tratamentelor când temperaturile sunt scăzute sau când cultura suferă din cauza secetei, deoarece scade eficacitatea erbicidelor.
PACHET PORUMB PENTRU 6.6 HA
Erbicidul Falstar - 10 L
2 x 5 L
Erbicidul Ikanos - 10 L
2 x 5 L
Fertilizantul foliar FoliQ Universal - 20 L
1 x 20 L
Adjuvantul Mig - 1 L
1 x 1 L
Pret pachet
2857 lei
Discount
31%
Pret Pachet Redus
1971 lei

AVANTAJELE UTILIZARII
FERTILIZANTILOR DIN GAMA FOLIQ

Pentru fermierii romani,

Agrii Romania va ofera suportul de care aveti nevoie pentru a obtine recolte mari. Fertilizantii Foliq sunt o gama profesionala pentru fermierii care vor sa asigure o nutritie completa si optimizarea potentialului de productie.

FoliQ – tehnologie de ultima ora pentru fertilizarea foliara.
PENTRU MAI MULTE DETALII ACCESATI
WWW.AGRII.RO
AGRII: INTELIGENTA SI INOVATIE!
Sună!